e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το Μεγάλο Μήνυμα του Εψηφισμένου Επισκόπου Φωτικής Διονυσίου


Λίγα λεπτά πριν τις 10, σήμερα το πρωί, έγινε η Ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Φωτικής κ. Διονυσίου (Σιφναίου), στο Συνοδικό Παρεκκλήσιο Ασωμάτων Πετράκη, ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Μελών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παρακάτω μπορείτε ν' ακούσετε ολόκληρη την Τελετή από ερασιτεχνική ηχογράφηση, ζητώντας την επιείκειά Σας για την ποιότητα του ακούσματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ & ΣΤΡΟΦΑΔΩΝ , ΗΜΩΝ ΔΕ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ .