e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο βουλευτής Marwick Khumalo, του βασιλείου της Σουαζιλάνδης, επισκέφτηκε την Επισκοπή Μοζαμβίκης











Την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013, επισκέφθηκε την Επισκοπή Μοζαμβίκης, όπου στεγάζεται και το Γραφείο Διασύνδεσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο,  ο βουλευτής κ. Marwick Khumalo, του γειτονικού βασιλείου της Σουαζιλάνδης και  πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής για τη συνεργασία - διεθνείς σχέσεις και για την ασφάλεια και την ειρήνη του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου,ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της επιτροπής για την συνεργασία με τη Δ.Σ.Ο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε συνεργασία με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της Μοζαμβίκης σχετικά με το ίδρυμα για την κοινοβουλευτική δημοκρατία και  θρησκευτική ανεκτικότητα, το οποίο σχεδιάζεται από το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο και τη Δ.Σ.Ο. στο κοινοβούλιο της Μοζαμβίκης. Ακόμη συζητήθηκε η επικείμενη επίσκεψη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄ ως αρχηγού της Αφρικανικής Ορθοδοξίας, για να ομιλήσει στην γενική συνέλευση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: