e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Έγιναν σήμερα τα Εγκαίνια του Διαδικτυακού Επιμορφωτικού Κέντρου στο Μπανάτο




















Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στις 11 το πρωί, εδώ στο Μπανάτο, τα Εγκαίνια του Διαδικτυακού Επιμορφωτικού Κέντρου, το οποίο ιδρύθηκε από τον Δήμο Ζακύνθου, στο παλαιό Κοινοτικό Γραφείο, μετά από επιμονή του σημερινού Προέδρου του Μπανάτου κ. Χαραλάμπους Δημ. Κοντονή. 

Τελέστηκε Αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτη Καποδίστρια, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπος Ι. Μ. Ζ. και Εφημέριο Μπανάτου, ο οποίος, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του απουσιάζοντος Μητροπολίτου Ζακύνθου, αναφέρθηκε στα αγαθά που επιφυλάσσει για τις σύγχρονες κοινωνίες η δυνατότητα διαδικτύωσης, ιδιαίτερα για τους νέους. 

Παραστάθηκαν οι Αρχές της Ζακύνθου, δηλαδή ο Δήμαρχος κ. Στυλιανός Μποζίκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αρμένης, ο κ. Βαγγέλης Βανταράκης εκπροσωπώντας τον Βουλευτή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Διονύσιος Παν. Στραβοπόδης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παύλος Σπίνος, εκ μέρους του Δημοτικού Σχολείου ο δάσκαλος κ. Νίκος Αρβανιτάκης, αντιπροσωπείες μαθητών από τα σχολεία της περιοχής. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν το επίτευγμα του Κέντρου, το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινό κάθε απόγευμα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου.

[Φωτορεπορτάζ: Κώστας Μάτσας]


Δεν υπάρχουν σχόλια: