e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας σε γάμο στην Κέα παρόντος του Πρωθυπουργού

Δύο στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κέα, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για τη διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και τον εκλεκτό της καρδιάς της, αναπληρωτή διευθυντή στο Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστο Ζωγράφο.

Το μυστήριο του γάμου των πνευματικών του τέκνων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, με κουμπάρα την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Στο τέλος της ιερολογίας του μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε με πατρική στοργή και αγάπη στους νεόνυμφους να ζήσουν αγαπημένοι. Τις γαμήλιες ευχές του ο Σεβασμιώτατος έκλεισε με ένα Ζακυνθινό τετράστιχο.

Παρόντες στον γάμο ήταν ο Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, και μεταξύ άλλων: Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο Γ.Γ. του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: