e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Ανοιχτός ο κλιματιζόμενος ναός της Φανερωμένης λόγω καύσωνα

Λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών αυτής της εβδομάδας (σημειωτέον, ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει έντονο καύσωνα πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου), το Εκκλησιαστικό μας Συμβούλιο θεώρησε καλό κι επιβεβλημένο, να κρατά ανοιχτό για το κοινό τον κλιματιζόμενο Ναό της Φανερωμένης στο κέντρο του Μπανάτου, κάθε απομεσήμερο αυτής της εβδομάδας μέχρι τη δύση του ήλιου.
Μέσα στην ήρεμη και κατανυκτική ατμόσφαιρά του, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρίσκει δροσιά και (γιατί όχι;) πνευματική αναψυχή. Θα παρευρίσκεται ο Εφημέριός μας για ό,τι χρειασθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: