e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 2019 στο Λονδίνο, παρόντος του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα


Ανταπόκριση: π. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, από το Λονδίνο

Σήμερα, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Πανάγαθος Θεός μας αξίωσε διπλής ευλογίας. Εν πρώτοις Κλήρος και Λαός συμμετείχαμε της Θείας και Ιεράς Λειτουργίας στον Ιερό μας Καθεδρικό Ναό και εν συνεχεία λάβαμε τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών, Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Νικήτα ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος από του Ιερού Βήματος. 

Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μετέβη στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής όπου είχε συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριο καθώς και με το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.




Δεν υπάρχουν σχόλια: