e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Συγκλονιστικός ο Σιατίστης Αθανάσιος για την κοίμηση του Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ [audio]


Εμφανώς συγκινημένος μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος Γιαννουσάς, για την κοίμηση του Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ.

Συγκλονιστική η αφήγηση του Σεβασμιώτατου για όσα ο Σεραφείμ απάντησε στην ερώτηση που θα ήθελε να ταφεί εάν συμβεί το μοιραίο: «όταν τον ρωτήσαμε, πού αν θα ήθελε να ταφεί στην Καρδίτσα, στην Αθήνα, στο Άγιο Όρος ή κάπου αλλού, μας απάντησε “έχω πατρίδα, στην Καστοριά θα με βάλετε. Το σπίτι μου είναι η Καστοριά“. Αυτό τα λέει όλα. Αγάπησε, έζησε την ζωή του για την ευλογημένη ακριτική επαρχία της Καστοριάς»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: