e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχή της νέας σχολικής χρονιάς στο Πειραματικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου
























Τα χαμογελαστά πρόσωπα ολοφώτεινα σήμερα το πρωί στο Πειραματικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου "Παναγιώτης Χιώτης" στο Μπανάτο. Ο Εφημέριός μας, μαζί με τον συνδημότη μας π. Νικόλαο Βόσσο, έκαμαν την καθιερωμένη Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των μαθημάτων, με την παρουσία του Δημάρχου Αρκαδίων κ. Στέλιου Μποζίκη. Παρόντες όλοι οι ενδιαφερόμενοι: Μαθητές, δάσκαλοι, γονείς! Όλοι μαζί στον αγώνα και την αγωνία της νέας σχολικής χρονιάς!

Στη σύντομη προσλαλιά του προς όλους ο π. Παναγιώτης επισήμανε ότι η Γνώση, την οποία καλούνται να προσλάβουν οι μαθητές, μπορεί και πρέπει να καταργήσει την περιρρέουσα Από-Γνωση των ημερών μας και να κατορθώσει την Επί-Γνωση, τόσο του κόσμου μας, όσο και (κυρίως) του εαυτού μας!

1 σχόλιο:

daniel είπε...

Καλή Χρονιά, Καλή αρχή στα γλυκύτατα παιδάκια!!!!
Καισ τους δασκάλους, καλή αρχή και καλή δύναμη!