e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Άγγελμα για τον Ακάθιστο Ύμνο στη Φανερωμένη Βανάτου (8.4.2022, 7.15 μ.μ.)


Ανακοινώνεται προς τους Ενορίτες μας και όσους ευλαβούνται την Παναγία τη Φανερωμένη μας, ότι οι τελευταίοι Χαιρετισμοί προς την υπερευλογημένη Θεομήτορα ή, σωστότερα, ο Ακάθιστος Ύμνος προς τιμήν Της, θα ψαλεί στον Ναό Φανερωμένης Βανάτου, το δειλινό της Παρασκευής, 8ης Απριλίου 2022, ώρα 7.15 μ.μ.

Επισημαίνουμε ότι η Ακολουθία θα ολοκληρωθεί περί τις 9 μ.μ., ενώ όσοι επιθυμούν να ακούσουν και τις τέσσερις Στάσεις των Χαιρετισμών, χρειάζεται να έλθουν στον Ναό από την αρχή, δεδομένου ότι η Α΄ Στάση θα αποδοθεί περί τις 7.25 μ.μ.

Την ομιλία της επίσημης αυτής βραδιάς θα κάνει ο τακτικός κήρυκας του θείου λόγου της Ενορίας μας κ. Σταμάτιος Ζούλας, Μάστερ Θεολογίας και Εκπαιδευτικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: