e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δεόμενοι προς την Γλυκοφιλούσα Μάνα μας


Σήμερα, καθώς οι Ορθόδοξοι εορτάζουμε την Απόδοση της μεγάλης Εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, από το ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ προτείνουμε για προσκύνηση την πανσεβάσμια Εικόνα της Γλυκοφιλούσας Παναγίας, η οποία θησαυρίζεται και μάς θησαυρίζει στο εν Ζακύνθω πανέμορφο προάστιο του Μπόχαλη, την επονομαζόμενη Χρυσοπηγή!

Αποτεινόμαστε λοιπόν στην γλυκύτατη φυσιογνωμία Της με αισθήματα βαθιάς αγάπης και Την τιμάμε παντοιοτρόπως, συναισθανόμενοι ότι αποτελεί την ελπίδα, το στήριγμα, την καταφυγή του καθενός μας, χειραγωγώντας τους βουλόμενους στη θεογνωσία!

1 σχόλιο:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Την αναζήτησα αμέσως μόλις επέστρεψα από τη Ζάκυνθο,κι ένα από Εκείνα που πήρα φεύγοντας, είναι το Βλέμμα Της.