e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Από το ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ στο MEGA το ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Μητροπολίτου Ζακύνθου

 

Το ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ -πάντα στην πρωτοπορία- δημιουργεί ειδήσεις!!! Στο αποψινό βραδινό Δελτίο του MEGA, δείτε τα περί την παραίτηση- αποχώρηση του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου από τον μητροπολιτικό θώκο του νησιού μας. Το ρεπορτάζ προήλθε από την χθεσινή σχετική ανάρτησή μας, απ' όπου μάλιστα αντλήθηκε μικρό απόσπασμα του βίντεό μας. Αν και δεν αναφέρθηκε η πηγή προέλευσης της είδησης, δεν πειράζει!...


Φίλοι μάς πληροφορούν ότι ανάλογη αναδημοσιοποίηση έκανε και το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ3, στο δελτίο ειδήσεων των 10, πριν λίγο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας , κρατικοί και μη ,
στην αναγγελία από τα χείλη του ιδίου του Δεσπότη μας για την επικείμενη αποχώρηση του από την ενεργό δράση , αναγνωρίζουν , ότι θα λείψουν από την Ιεραρχία ο λόγος του και οι θέσεις του για σοβαρά θέματα που κατά καιρούς απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος .
Μάλιστα εξ αυτών εύχονται , η Ιεραρχία να εκλέξει Ιεράρχη αντάξιο συνεχιστή του έργου του .