e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Παμμεγίστων Ταξιαρχών σήμερα στο Μπανάτο




















Κατανυκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο νέο Παρεκκλήσιο της Ενορίας μας, το οποίο εορτάζει σήμερα. Οι Παμμέγιστοι Ασώματοι Ταξιάρχες έχουν την τιμητική τους!

Όσοι τιμάμε τους Αγγέλους πραγματοποιήσαμε την Ευχαριστιακή Σύναξη της πανηγύρεως, ενώ τελέσθηκε Αρτοκλασία και ύστερα υπήρξε κέρασμα από την φιλόξενη Οικογένεια των κ.κ. Παναγιώτη και Αντωνίας Στραβοπόδη, των Μεγάλων Ευεργετών της Ενορίας Μπανάτου και Κτιτόρων του Παρεκκλησίου. 

Παράλληλα έγινε μνημόνευση του κεκοιμημένου τέκνου της Οικογένειας Μιχαήλ, για την ανάπαυση της ψυχής του οποίου ανοικοδομήθηκε ο ναός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: