e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εσπερίζοντας για τα Εισόδια της Θεοτόκου στον ναό της Φανερωμένης Μπανάτου








Εσπερίσαμε σήμερα το απόγευμα στην Παναγία την Φανερωμένη της Ενορίας μας, την Μισοσπορίτισσα και Κυρία των Αγγέλων, εδώ στο Μπανάτο, ενόψει της αυριανής πανσέβαστης εορτής των Εισοδίων Της.

Αύριο το πρωί θα συμμετάσχουμε όλοι στον Όρθρο, την Αρτοκλασία και κυρίως στην Θεία Ευχαριστία, ευφραινόμενοι και αγαλλόμενοι, εξαιτίας της ζωντανής παρουσίας της Μητέρας του Θεανθρώπου στην ζωή και τα έργα ενός εκάστου!

Από την θέση αυτήν απευθύνουμε συνάμα ευχετήριους ασπασμούς στις Ζακυνθινές Αγγελικές, οι οποίες -κατά την παράδοση- άγουν αύριο τα ονομαστήριά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: