e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επίδοση στον Ban Ki-moon κειμένων της Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για τον Εμφύλιο και την απαγωγή των δύο Επισκόπων στη Συρία

  Απόγευμα 21ης Μαΐου 2013  








Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. Ban Ki-moon στη Μοζαμβίκη, ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της χώρας κ. Ιωάννης τού παρέδωσε την ανακοίνωση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), που αφορά στην εν γένει αποκαρδιωτική πολεμική κατάσταση στη σπαρασσόμενη Συρία, αλλά και δήλωση για την απαγωγή των δύο Επισκόπων στη χώρα εκείνη, όπως μάλιστα του ζητήθηκε από την Δ.Σ.Ο.,  με την ιδιότητα του συντονιστή τού εν λόγω Οργανισμού.






Δεν υπάρχουν σχόλια: