e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Χόρευε, σκίρτα, ευφραίνου, σήμερον Ζάκυνθος" εσπερίζοντας πλάι στο "Άγιο Κορμάκι"

  Απόψε στην πανηγυρίζουσα Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω  
  η Κάθοδος του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ στο Καθολικό της Μονής, η Λιτή του ιερού Σκηνώματος και ο πανηγυρικός Εσπερινός  
Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος. Παραστάθηκαν, πλην του οικείου Μητροπολίτου, οι Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Μαραθώνος κ. Μελίτων και οι Επίσκοποι Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης, Θεουπόλεως κ. Παντελεήμων, Ωλένης κ. Αθανάσιος και Διαυλείας κ. Γαβριήλ. 






























































































Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Εσπερινος αποψε ηταν μελωδικότατα Πανιεροτατος! Ειχα την ιδεα οτι Ο Αγιος ηταν λυπημενος για τα νυν συμβαντα (οχι μονο αυτα της Ελληνικης κρισης), αλλα κατα την διαρκεια της περιφορας εντος του ναου, διαπιστωσα οτι ειναι Ο ΑΓΡΥΠΝΟς ΦΡΟΥΡΟς που περιεγραψε ο Σεβ. Μ. Ζακυνθου Διονυσιος. (συνδεθικα με το Ιονιαν Καναλι, αν και οχι στον "πραγματικο χρονο" ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!