e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η περί του Προσφυγικού βραδιά του "Αληθώς" απόψε στο "Ionian Channel" | Ανάλογη βραδιά στην Κερατέα


Η βραδιά ευαισθητοποίησης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" για το Προσφυγικό πρόβλημα του καιρού μας, η οποία, με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη, έγραψε την δική της ιστορία την περασμένη Κυριακή, εντός του Ναού της Παναγούλας, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου, μαγνητοσκοπήθηκε επιτόπου από το τηλεοπτικό συνεργείο του περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού IONIAN CHANNEL, που εδρεύει στη Ζάκυνθο. 

Έτσι, οι υπεύθυνοι του καναλιού θα μεταδώσουν την πλήρη εκδήλωση απόψε στις 10 το βράδυ, στη θέση της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Γεωργιάδη "Πρόσωπα". Από αυτή τη θέση ευχαριστούμε το κανάλι για την μετάδοση αυτήν και για την τιμή να καλύψουν την εκδήλωσή μας! 


Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό κλήθηκε να παρουσιάσει ο Γιώργος Γεωργιάδης στην Κερατέα, από τον εκεί δραστηριοποιούμενο Πολιτιστικό Σύλλογο "Χρυσή Τομή" της πόλης. Την ερχόμενη Κυριακή (31.1.2016, ώρα 7 μ.μ.), λοιπόν,  στην Αίθουσα του Συλλόγου (Λ. Αθηνών – Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας) ο Σύλλογος αποφάσισε να συνδυάσει την κοπή της πίτας του με ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «EMEIΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με τους: Γιώργο Γεωργιάδη - δημοσιογράφο, Bakar Albakar - Σύριο πρόσφυγα, εθελοντές διασώστες και εκπρόσωπο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: