e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

"Welcome to Nyeri Diocese our beloved Patriarch". Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Nyeri της Κένυας


Στο δημοσιευόμενο σύντομο και ερασιτεχνικό βίντεο αποτυπώνεται η αγάπη του πιστού αυτόχθονος λαού της Αφρικής και δη του Nyeri της Κένυας, κατά τη σημερινή άφιξη και υποδοχή εκεί του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου, προκειμένου να προβεί στην ενθρόνιση του νέου επαρχιούχου Επισκόπου Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεοφύτου. Ο λαός αποδίδει την παραδοσιακή αφρικανική αγάπη προς τον πατέρα των Αφρικανών, ελπίζοντας να λάβει αγάπη και ανακούφιση στα δυσεπίλυτα προβλήματά του. 


Εν τω μεταξύ έφτασαν σήμερα στην Κένυα, προκειμένου να παραστούν στις ενθρονίσεις των Επισκόπων Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεοφύτου και Κισούμου και Δυτικής Κένυας κ. Αθανασίου, ο Ζακύνθιος Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννης και ο Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος. Τούτο δηλοί και η χαρακτηριστική φωτογραφία από την άφιξή τους, την οποία είχε την ευγένεια να αποστείλει στο πολυπεριοδικό μας ο Μητροπολίτης Ζάμπιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: