e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αγνοείται 33χρονος Ζακυνθινός λόγω των πλημμυρών | Ανασύρθηκε άδειο το αυτοκίνητό του από ρέμα στο Μπανάτο

Φωτορεπορτάζ και κείμενο: π. Παναγιώτης Καποδίστριας 










Δεινή είναι η κατάσταση, η οποία έχει προκληθεί ανά τη Ζάκυνθο εξαιτίας της ραγδαίας και ασταμάτητης βροχόπτωσης. Καθώς βοηθούν οι όγκοι των σκουπιδιών που βρίσκονται πλέον παντού τριγύρω μας, έχουν βουλώσει τα ρέμα και τα γεφύρια κι έτσι ανάμεσα στα πολλά και ποικίλα προβλήματα, ήδη αγνοείται ένας 33χρονος Ζακυνθινός, του οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκε σε ρέμα, απέναντι σχεδόν από το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου, εδώ στο Μπανάτο και ανασύρθηκε δίχως τον οδηγό του. 

Ο 33χρονος κάτοικος Κυψέλης (Μπελουσιού) δεν επέστρεψε στο σπίτι του από χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στον εν λόγω καταπλημμυρισμένο τόπο, όπου έφτασαν η Αστυνομία με όλους τους επιτελείς, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, ο Εφημέριος και ο Πρόεδρος του Μπανάτου, πολύς κόσμος, γνωστοί, φίλοι και συγγενείς του, οι οποίοι όλοι  πασχίζουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: