e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τιμάμε σεμνοπρεπώς αύριο, εν Βανάτω Ζακύνθου, τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό




Καθώς εορτάζεται αύριο η μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, θα τιμήσουμε την πάμφωτη και μαρτυρική αυτή φυσιογνωμία του 20ού αιώνα, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, αύριο το πρωί, Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2017, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.  

Θυμίζουμε ότι από τριετίας έχουμε πλουτισθεί στην Ενορία μας με μια εκφραστική Εικόνα του Αγίου Ιατρού, δωρεά της Οικογένειας του π. Γεωργίου Κωστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στους εκκλησιασθησόμενους θα διανεμηθούν -ως ευλογία- αντίτυπα ενός παιδικού μικρού βιβλίου για τον Άγιο από τις εκδόσεις Ποταμίτου

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε! Ενημερώνουμε σχετικά: Όρθρος, Λειτουργία με Αρτοκλασία και Ομιλία από 8 έως 10 π.μ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: