e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Πανέτοιμοι για την Έκθεση Φωτογραφίας "10+10" στη Βιβλιοθήκη Ενορίας Βανάτου. Εγκαίνια: Σήμερα, 9.8.2019, 8.30 μμ


Όπως μαρτυρούν οι δημοσιευόμενες φωτογραφίες, είμαστε πλέον πανέτοιμοι για τα Εγκαίνια του Σπιτιού Πολιτισμού της Ενορίας Μπανάτου, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, σήμερα το δειλινό, 9 Αυγούστου 2019, ώρα 8.30. 

Το κτήριο αυτό, το οποίο πρόκειται να στεγάσει Βιβλιοθήκη της Ενορίας μας και πολυειδείς μορφωτικές δράσεις του Κέντρου Λόγου "Αληθώς", αμέσως μετά τον αποψινό Αγιασμό των Εγκαινίων από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄, θα ανοίξει για το κοινό, παρουσιάζοντας διπλή Έκθεση Φωτογραφίας δύο έγκριτων καλλιτέχνιδων του είδους: Της Λουκίας Καποδίστρια και της Καλλιόπης Ζιάκα. Τα φωτο-έργα θα παρουσιάσει η Κατερίνα Δεμέτη, Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων.


Συντελεστές Έκθεσης Φωτογραφίας
"δέκα συν δέκα"

Επιμελητής έκθεσης:
Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας

Συνοδευτικό κείμενο έκθεσης:
Κατερίνα Δεμέτη

Προσαρμογή φωτογραφικών έργων και παραγωγή εντύπων:
Ματίνα Γιατρά-Ρίτσου

Υποστήριξη:
π. Παναγιώτης Καποδίστριας
Τιμόθεος Στραβοπόδης
Κωνσταντίνος Μάτσας

Παραγωγή:
Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Μπανάτου
 «ΑΛΗΘΩΣ»
© 2019










Δεν υπάρχουν σχόλια: