e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Εκτεταμένες ζημιές στον Ορθόδοξο Καθεδρικό της Βηρυτού από τη ισχυρότατη έκρηξη (4.8.2020)



Inside damages due to this afternoon’s explosion.
الاضرار داخل الكاتدرائية إثر الانفجار اليوم

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στον ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Βηρυτού άμα τη εκρήξει που συντάραξε την πρωτεύουσα του Λιβάνου, με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, σήμερα (4.8.2020) το απόγευμα.


Ένα πλοίο που βρισκόταν αρόδο στο λιμάνι της Βηρυτού πήρε φωτιά, μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν το απόγευμα στον τομέα αυτόν. Πολλές αποθήκες του λιμανιού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ το έδαφος είναι σπαρμένο με σπασμένα τζάμια. Το ωστικό κύμα έφθασε στα 42 χιλιόμετρα, ενώ πολλά τετράγωνα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: