e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Φιλότεχνοι νέοι επισκέφτηκαν την Έκθεση Χαρακτικών της Άριας Κομιανού στο "Αληθώς"


Κατά τις ημέρες που πέρασαν, διάφοροι φιλότεχνοι νέου της Ζακύνθου επισκέφτηκαν και θαύμασαν την λειτουργούσα Έκθεση Χαρακτικών έργων της ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ, που διοργανώνει του Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", εξ αφορμής των πέντε ετών από την κοίμησή της (+30.7.2015). 
     Είναι όντως παρήγορο κι ελπιδοφόρο, νέοι άνθρωποι να διατηρούν ευαισθησίες περί την τέχνη και την ποιότητά της, σε καιρούς πνευματικής ξηρασίας και γενικότερης ανεστιότητας. 
     Σημειωτέον ότι, εξαιτίας του υφισταμένου κινδύνου εκ του Covid-19, η Έκθεση δεν είναι καθημερινά ανοικτή, αλλά κατόπιν συνεννοήσεως, για την αποφυγή συνωστισμού. Προς τούτο, η Έκθεση δεν θα λήξει ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά πλέον στις 31 Αυγούστου.
     Όσοι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, ας επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους και συνεργάτες του Μορφωτικού Κέντρου για την δική τους επίσκεψη!











Δεν υπάρχουν σχόλια: