e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με το "ΑΛΗΘΩΣ". Αρχειακές Συναυλίες και Διαλέξεις για τη "μητρόπολη των Εορτών" [video]


Ζούμε όντως σκληρό πνευματικό χειμώνα φέτος... Εξαιτίας του μεγάλου Θανατικού των ημερών μας και του φόβου, εκπορευόμενου από αυτό το Απρόβλεπτο που ενέσκηψε στην οικουμένη, όλα (και τα πολιτιστικά) αργούν ή τελούνται ακροθιγώς...
     Εμείς εδώ, στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", αντιστεκόμαστε και ήδη, κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-21 ή, αλλιώς, έτος Covid-19, προσφέρουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα από μία τηλε-διάλεξη, στο πρόγραμμα που τιτλοφορείται "Lectures Αληθώς"!
     Όμως για τα Χριστούγεννα 2020, τί;;; Εε, λοιπόν, καταφεύγουμε στο πλούσιο ήδη Οπτικοακουστικό Αρχείο του "Αληθώς" και φέρνουμε στο προσκήνιο του διαδικτυακού δέκτη των φίλων και θιασωτών μας ό,τι Χριστουγεννιάτικο (συναυλίες και διαλέξεις) παρήγαγε κατά την πλήρη 10ετία το "Αληθώς", καταγεγραμμένο ήδη μέσω του καναλιού μας στο YouTube.

Όλα, λοιπόν, τα αρχειακά "Αληθώς" Χριστουγεννιάτικα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: