e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Άγιο Πάσχα 2021 στη Μητρόπολη Πριγκηποννήσων

Δόξαν και αίνον απευθύνουν οι καρδιές μας εις τον Κύριον και Θεό μας που μας ηξίωσε και εφέτος να προσκυνήσουμε τα Άχραντα πάθη τα οποία υπέστη για την σωτηρία μας, και την ένδοξον εκ νεκρών Ανάστασίν Του. 
Η Α. Σεβασμιότης, ο Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, εν μέσω ικανού εκκλησιάσματος, προέστη εν τω προαυλίω χώρω του Ι. Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πριγκήπου της Ι. Ακολουθίας της Αναστάσεως και της εν συνεχεία πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.
Επηκολούθησε Πασχάλιος δεξίωσις εν τη αιθούση τελετών του Επισκοπείου, τηρουμένων των νενομισμένων μέτρων προστασίας. 
Σημειωτέον, ότι ο Ποιμενάρχης ημών, εν τω τέλει της Θ. Λειτουργίας της Αναστάσεως, απένειμε το οφφίκιον του Πρωτοπρεσβυτέρου της κατ’ αυτόν Ι. Μητροπόλεως, εις τον εκ των Εφημερίων αυτής Οικονόμον π. Δημήτριον Τσιρόπουλον, επί τη συμπληρώσει δεκαετούς Ιερατικής ευόρκου διακονίας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: