e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πυροπλήκτους Κορίνθου και Μεγάρων

Την συμπάθεια και τη συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικώς για την καταστροφική πυρκαϊά που έπληξε περιοχές της Κορίνθου και των Μεγάρων εκφράζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης με επιστολές του προς τους Μητροπολίτες Κορίνθου κ. Διονύσιο και Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο.

Επίσης, ο Παναγιώτατος απέστειλε Πατριαρχικό Γράμμα συμπαραστάσεως και προς τον Αρχιμ. κ. Χρυσόστομο, Ηγούμενο της Ιεράς Ανδρώας Κοινοβιακής Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων, του οποίου η Μονή υπέστη ζημίες από τις φλόγες και διεσώθη χάρη στις άοκνες και θαρραλέες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων.
__________
Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: