e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Θύμα Covid-19 Ιερέας στο Αγρίνιο, πατέρας 11 παιδιών

Mεγάλη θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή η είδηση του θανάτου του ιερέα Ευθύμιου Αναγνωστόπουλου. Βαρύ το πένθος στα Παρακαμπύλια, τόπο της καταγωγής του και στα Σιτόμενα όπου ιερουργούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος κληρικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, χάνοντας τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή που έδωσε έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Ήταν έως πρόσφατα εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγρινίου και τους τελευταίους μήνες στα Σιτόμενα της ενότητας Παναιτωλικού, όπου μετατέθηκε.

Ο π. Ευθύμιος ήταν υπερπολύτεκνος (πατέρας 11 παιδιών), καταγόμενος από την Κυπάρισσο. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης του κόσμου για την ταπεινότητα του.

Η κηδεία του έγινε, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κυπάρισσου.

agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: