e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας εμβολιάστηκε κατά Covid-19, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, ευρισκόμενος αυτές τις ημέρες στη γενέτειρά του, για τον χειμερινό εορτασμό του Αγίου Διονυσίου, καθώς μάλιστα παρήλθε ο κατάλληλος καιρός μετά τη νόσησή του από Κορονοϊό, έλαβε σήμερα, 18.12.2021, το εμβόλιο κατά Covid-19

Θέλησε μάλιστα να δημοσιοποιήσει την πράξη αυτή, με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων για την ανάγκη θωράκισης έναντι του παγκόσμιου κινδύνου. 

Επισημαίνει μάλιστα ότι στην Αφρική, εάν υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση στους εντόπιους σε Εμβόλια για τις πολλές και διάφορες νόσους, δεν θα είχαμε εκατόμβες νεκρών, για τους οποίους ουδόλως γνοιάζεται ο δυτικός κόσμος και ο υποτιθέμενος ανθρωπιστικός πολιτισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: