e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄ για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"

Αιδεσιμολογιώτατε Πρωτοπρεσβύτερε του Οικουμενικού Θρόνου κ. Παναγιώτη Καποδίστρια, Γενικέ Αρχιερατικέ Επίτροπε της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, Ιδρυτά και Διαχειριστά του Ιστολογίου "Νυχθημερόν", τέκνον της ημών Μετριότητος, χάρις και ειρήνη παρά του Αναστάντος Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. 

        Συμπληρωθείσης δεκαπενταετίας από την συν Θεώ ίδρυσιν εκ μέρους υμών του εγκρίτου εις το πολλάκις ανεξέλεγκτον πλήθος της ανευθύνου διαδικτυακής πληροφορήσεως περί των εκκλησιαστικών γεγονότων ιστολογίου "Νυχθημερόν", διακρινομένου διά την υπεύθυνον, τεκμηριωμένην και μετά του εν γένει δέοντος σεβασμού παρουσίασιν της εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας, ως και ποικίλων εποικοδομητικών κειμένων επ' ωφελεία των αναγνωστών αυτής, μετά πολλής χαράς συγχαίρομεν υμάς, ευχόμενοι εκ μέσης καρδίας όπως ο Αρχιποίμην της Εκκλησίας Κύριος ενισχύη υμάς εν υγεία αδιαπτώτω και δυνάμει πολλή επί μήκος ετών, προς έπαινον και εύκλειαν της Αγίας Εκκλησίας και της υπ' ουρανόν Ορθοδοξίας.

        Επευλογούντες υμάς από της Καθέδρας του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, διατελούμεν μετά πατρικών ευχών και αγάπης

Διάπυρος προς Θεόν ευχέτης

ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄ [υπογραφή]

Εν τη Μεγάλει Πόλει 

της Αλεξανδρείας

τη 14η Μαΐου 2022


Δεν υπάρχουν σχόλια: