e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Φανάρι: Κυριακή Σαμαρείτιδος 2022, με Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία [video-photos]


Σήμερα το πρωί, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 22α Μαΐου 2022, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προέστη -ως είθισται- της Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Κατά την Θεία Λειτουργία συμπροσευχήθηκαν μέλη της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Θρόνου «Παναγία  Παμμακάριστος», με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Άρχοντα Έξαρχο κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, τον και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 







































photos: Nikos Papachristou / Ecumenical Patriarchate

Δεν υπάρχουν σχόλια: