e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ναό της Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου [55 photos]

Εσπέρας Τετάρτης, 1ης Ιουνίου 2022, στον πανηγυρίζοντα ιστορικό Ναό της Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου, χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄. 
        Στο τέλος των εσπερίων ψαλμάτων, ομίλησε επίκαιρα προς τους φιλέορτους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζακύνθου π. Παναγιώτης Καποδίστριας. 
        Πριν από τον εόρτιο Εσπερινό -ως είθισται- αναγνώστηκε τρις η Εναρκτήριος Ακολουθία του Πάσχα κι έτσι αισίως αποδόθηκε η εφετινή λαμπρινή περίοδος!!!
        Άψογα είχε μεριμνήσει για όλα ο οικείος Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Κυπριώτης, Αρχιερατικός Επίτροπος πόλεως Ζακύνθου.
[55 φωτογραφίες: Ευρυδίκη Κοντογιάννη και Σπύρος Νέγκας]
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: