e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Εόρτια Αρχιερατική Λειτουργία στον Ναό των Ταξιαρχών στο Albury Νέας Νοτίου Ουαλίας

Με τις ευλογίες του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Συνάξεως των Αγίων Αρχαγγέλων στον πανηγυρίζοντα ελληνορθόδοξο Ναό της περιφερειακής πόλης Albury της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος μίλησε για τη σημασία της εορτής και για όσα διδάσκουν οι Άγγελοι σε εμάς τους ανθρώπους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως διαβίβασε στο εκκλησίασμα την αγάπη, τις ευλογίες και τις θερμές πατρικές ευχές του Ποιμενάρχου τους, Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που Ιεράρχης της Εκκλησίας μας προέστη των πανηγυρικών εκδηλώσεων στην Ενορία των Ταξιαρχών στο Albury.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: