e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Κυριακή Προπατόρων, 11.12.22, στη Φανερωμένη Βανάτου, προεορτάζοντας τον Άγ. Σπυρίδωνα


Πρωί Κυριακής των Προπατόρων, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, για την κυριακάτικη θεία Λειτουργία, προεορτάζοντας μάλιστα τον αύριο τιμώμενο Άγιο Σπυρίδωνα τον εν Κερκύρα. 
        Τον ιερουργό Εφημέριο, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, πλαισίωσαν από το ψαλτήριο οι κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας, Σταμάτιος Ζούλας, Σπυρίδων Σαρατσένος και Σπυρίδων Δρογγίτης. Ο κ. Ζούλας, τακτικός και άριστος ομιλητής της Ενορίας, ομίλησε εμπνευσμένα προς τους πιστούς περί του Μεγάλου Δείπνου της Βασιλείας. 
        Έγινε και Αρτοκλασία, τους άρτους της οποίας ζύμωσε ιδίαις χερσίν η κ. Άννα Γολέμη για τα ονομαστήρια του υιού της (και βοηθού ψάλτου μας) Σπύρου Δρογγίτη. 















































Δεν υπάρχουν σχόλια: