e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Enlightened Evenings στο Λονδίνο

Η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Enlightened Evenings των νέων της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Double Tree Hyde Park στο Λονδίνο. 

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ φαγητών και ποτών καθώς και ζωντανή χορευτική μουσική από τον καλλιτέχνη κ. Ανδρέα Λιμπέρο, παραβρέθηκαν εκατό περίπου νέοι και νέες. 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι νέοι και οι νέες της Ι. Αρχιεπισκοπής, κρατώντας σημαίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έστειλαν βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ευχόμενοι «Καλά Χριστούγεννα από το Λονδίνο, Παναγιώτατε!», εις ανάμνησιν της πρόσφατης συνάντησης Enlightened Evening που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου. 

Η επόμενη Αποκριάτικη συνάντηση Enlightened Evenings θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο «The Pendrige Suite» και θα περιλαμβάνει μπουφέ με πλούσια ποικιλία μεσογειακών εδεσμάτων και ποτών καθώς και ζωντανή μουσική. 

Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις εκδηλώσεις μας, ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook: @enlightenedevenings 

Photos: Jessy Papasavva Photography



















Δεν υπάρχουν σχόλια: