e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Νορθ-Κόουτ Μελβούρνης: Βραδινή Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Ναό της Μεταμορφώσεως Thomastown

Με κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Thomastown της Μελβούρνης, κατά τη βραδινή Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την παραμονή της εορτής, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Νορθ-Κόουτ.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων τελέστηκε βράδυ στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ. Μάλιστα, η ανταπόκριση του φιλόχριστου λαού ήταν μεγάλη και συγκινητική, ιδιαίτερα της νεολαίας.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος διαβίβασε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Ποιμενάρχου τους, ενώ, αντί κηρύγματος, ανέγνωσε το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μακαρίου για τη «Μητρόπολη των Εορτών».

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: