e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δέχθηκε στο Πατριαρχικό Γραφείο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής του Αγιασμού των υδάτων, τον Εξοχ. Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Νικόλαο Ανδρουλάκη, Ευρωβουλευτή, με συνεργάτες του.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα. 

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη, που αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές επαρχίες του Οικουμενικού Θρόνου, για το συνεχές ενδιαφέρον του για τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας και τα ζητήματα που την απασχολούν, αλλά και για την Ομογένεια της Πόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Το μεσημέρι ο κ. Πρόεδρος παρεκάθησε στην Πατριαρχική τράπεζα.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο






Δεν υπάρχουν σχόλια: