e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γιαουντέ Καμερούν: Χειροτονία Πρεσβυτέρου και χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά


Σήμερα, 17/12/2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος λειτούργησε στον Ι. Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πρωτεύουσα του Καμερούν Γιαουντέ και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου π. Κελεστίνου Avina. Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος πολύτεκνος και καθηγητής της Πληροφορικής στη Μέση Εκπαίδευση. 

Ακολούθησε η ετήσια εορτή του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου για τα παιδιά με την συμμετοχή όλης της Εκκλησιαστικής Κοινότητος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους φιλόξενους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Γιαουντέ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: