e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Κυριακή Τυρινής στην Πέρθη – 40ήμερο Μνημόσυνο μακαριστού π. Νικολάου Μποζίκη

Με την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου 2024, ο Θεοφ. Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε στους πιστούς καλή και ευλογημένη Σαρακοστή, και υπενθύμισε ότι η περίοδος που ακολουθεί μάς καλεί σε μετάνοια και περίσκεψη, για να δούμε πού βρισκόμαστε πνευματικά και πού θέλει ο Θεός να είμαστε.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου πατρός Νικόλαου Μποζίκη. Ακολούθησε επιμνημόσυνο γεύμα στην αίθουσα της ενορίας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: