e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Φανάρι: Κυριακή Ασώτου με χοροστασία Μητροπολίτου Ηλείας [video-photos]


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέστη σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 (Του Ασώτου), συμπροσευχόμενος από του Ιερού Βήματος, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανασίου.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι: ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι Δήμαρχοι Πύργου της Ηλείας κ. Στάθης Καννής, Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, Αρχαίας Ολυμπίας κ. Άρης Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κ. Γιάννης Τσαμίχας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Ηλείας και πολλοί πιστοί.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:




















Δεν υπάρχουν σχόλια: