e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε το Τορίνο

🇬🇷
Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και η Σεπτή Συνοδεία του, επισκέφθηκαν την Πόλη του Τορίνου.
        Περιηγήθηκαν στην Cappella della Sacra Sindone, στο Βασιλικό Παλάτι και στο Μουσείο της Ιεράς Σινδόνης. Λίγο αργότερα, με την παρουσία του τίμησε την Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Τορίνου, όπου ο προϊστάμενος πατήρ Ιωσήφ και οι ενορίτες τον υποδέχθηκαν με τις ανάλογες τιμές και ψαλμωδίες της χορωδίας του Ναού της Γεννήσεως της Θεοτόκου.
        Στην συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του, από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ιταλίας κ. Πολύκαρπο.
🇮🇹
Oggi 05 Luglio, in mattinata, SS il Patriarca ha visitato la città di Torino. Ha avuto la possibilità di visitare la Cappella della Sacra Sindone il Palazzo Reale e il Museo della Sacra Sindone.
        Poco più tardi ha onorato con la sua presenza la Parrocchia Ortodossa Greca di Torino, dove è stato accolto dal parroco padre Iosif ed i suoi parrocchiani con tutti gli onori dovuti.
        successivamente, li è stato offerto il pranzo in Suo onore, dal Metropolita d'Italia SER Polykarpos.








Δεν υπάρχουν σχόλια: