e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Για το Ελληνικό Κολέγιο Αγίου Παντελεήμονος Harrow στο Λονδίνο

Το Ελληνικό Παροικιακό Σχολείο - Κολέγιο του Αγίου Παντελεήμονος Harrow στο ΒΔ Λονδίνο, καθώς και οι λοιπές εκπαιδευτικές μονάδες της Κοινότητας, μάς ενημερώνουν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ξεκίνησε ήδη το καθημερινό Νηπιαγωγείο (St. Panteleimon Nursery School). Λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή, 9.30 π.μ. - 4.00 μ.μ. Δέχεται 35 νήπια, ηλικίας 2-5 ετών. Το Νηπιαγωγείο είναι δίγλωσσο. Διδάσκονται μαθήματα γλώσσας, μαθηματικά, τραγούδι και παιχνίδια. Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου είναι η κ. Άντρη Κυριακίδου, έμπειρη εκπαιδευτικός με ειδίκευση στις νηπιακές ηλικίες. Επίσης, διδάσκουν άλλες 6 ειδικευμένες Νηπιαγωγοί.

Το Ελληνικό Σχολείο - Κολέγιό μας, το οποίο διευθύνει ο Οικον. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας, ξεκινάει κι αυτό την λειτουργία του ως εξής :

Πέμπτη, 6.00 - 9.00 μ.μ.: Σχολική Λέσχη, Τάξη Ενηλίκων.
Παρασκευή, 6.00 - 9.00 μ.μ.: Ε΄, ΣΤ΄, Pre-G.C.S.E., G.C.S.E., A΄ Level (3 τάξεις).
Σάββατο, 10.00 π.μ. - 5.00 μ.μ.: Νηπιαγωγείο, Προδημοτική, Δημοτικό (Α΄-Δ΄), Παραδοσιακοί Χοροί.
Σάββατο, 5.00 - 7.00 μ.μ.: Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλμωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: