e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης προεστός απόψε στον πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού [φωτογραφίες + video]

 Εσπέρας 20ής Μαΐου 2014 στον Κολωνό 
Ανταπόκριση: Σπύρος Παπαγεωργίου


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του προϊσταμένου του ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού Αρχιμανδρίτου Κλήμεντος Φιλίππου, προέστη απόψε του Πανηγυρικού Εσπερινού. Τον πλαισίωσαν πολλοί κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης. Αύριο θα προστεί της Θείας Ευχαριστίας και θα κηρύξει το Θείο Λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις Ακολουθίες το ψαλτήρι λαμπρύνει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Φώτης Γιαννακάκης.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια: