e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου στο "Orthodox Ufufuo Health Center" της Μητροπόλεως Μουάνζας Τανζανίας




















Καθώς η ποιμαντική επίσκεψη του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β΄ στην Ιερά Μητρόπολη Μουάνζας της βορειοδυτικής Τανζανίας φθάνει στην ολοκλήρωσή της, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος επισκέφτηκε σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2016, το Κέντρο Υγείας της Αναστάσεως (Orthodox Ufufuo Health Center), στο χωριό Kagemu του Δήμου Bukoba. Το εν λόγω Ιατρικό Κέντρο ανήκει στην Ορθόδοξη Μητρόπολη του τόπου και λειτουργεί με τη σύμπραξη τού εν Ελλάδι Κέντρου Διεθνούς Αλληλεγγύης και Συνεργασίας (ΚΕ.Δ.Α.Σ.). 

Ο Πατέρας των Ορθοδόξων Αφρικανών, ευαίσθητος σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και εφαρμοσμένης αγάπης, συνοδευόμενος από τον οικείο Μητροπολίτη Σεβ. Μουάνζας κ. Ιερώνυμο και τους Κληρικούς του, συναντήθηκε με τους υπευθύνους και τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας, ενώ ξεναγήθηκε στους άνετους χώρους του. Επιδοκίμασε την κοινωνική προσφορά που συντελείται εκεί, όπως επίσης αφουγκράστηκε τις τρέχουσες ανάγκες ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω εύρωστη λειτουργία του από τον υπεύθυνο ιατρικό διευθυντή Dr Calixte Twagilayezu και τον υπεύθυνο οικονομικών εκ μέρους του ΚΕ.Δ.Α.Σ. κ. Ιωάννη Δαή.

-->

Δεν υπάρχουν σχόλια: