e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστοπαραμονιάτικα Κάλαντα στη Μητρόπολη Ζακύνθου [φωτογραφίες]




































Χαρούμενες στιγμές καθ' όλο το πρωί σήμερα, χριστοπαραμονιάτικα, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Πολλές δεκάδες από παρέες παιδιών ή πολιτιστικές ομάδες έφθασαν έως εκεί, ώστε να πουν τα καθιερωμένα Κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄. Συμπαρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας και το προσωπικό των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως. 

Μεταξύ των ομάδων, οι οποίες κατέφθασαν για τα Κάλαντα ήταν η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων (Ρόιδου Ζακύνθου), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακινάδου, η Φιλαρμονική Κατασταρίου και η Φιλαρμονική Δήμου Ζακυνθίων. 

Προς το παρόν δημοσιεύουμε σχετικές φωτογραφίες. Ακολουθούν ενδεικτικά βιντεάκια, μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: