e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα στη Mater Dolorosa και το Θείο Πάθος, η 5η εκδήλωση του στ΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου Λόγου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», αφιερώνει την 5η εκδήλωση του στ΄ κύκλου δράσεών του, στην Θρηνωδούσα Μητέρα Παναγία εν όψει του Θείου Πάθους, την Κυριακή Δ΄ των Νηστειών, 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Ομιλητής θα είναι ο κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, Εκπαιδευτικός, ο οποίος θα αναπτύξει το ενδιαφέρον θέμα: 
«Η Παναγία ως Ευαγγελίστρια και Mater Dolorosa. Από το “γένοιτό μοι κατά το ρήμα σου” στο “ω, γλυκύ μου έαρ”».

Στη συνέχεια, το 20μελές σχήμα Ψαλτών Εκκλησιαστικό Αναλόγιο «Θεόδωρος Κουρκουμέλης-Κοθρής», με Μαέστρο τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΟ, θα αποδώσει θεομητορικούς και μεγαλοβδομαδιάτικους ύμνους, κατά το βυζαντινό και ζακύνθιο μουσικό ύφος.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Λόγου «Αληθώς» έχουν την τιμή να Σας προσκαλέσουν και σε αυτή την εκδήλωση, ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη!

[Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]


Δεν υπάρχουν σχόλια: