e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πλησιάζουν Χριστούγεννα


Το Σπήλαιο ετοιμάζεται, η Φάτνη ευτρεπίζεται, γιατί φθάνει ήδη η Παρθένος Μαρία. Προετοιμάζονται για την υποδοχή της Παναγιάς μας, η οποία κυοφορεί στα σπλάγχνα της τον Κύριο της δόξης. Όλοι και όλα ετοιμάζονται και προσμένουν με χαρά την Άγια Νύχτα που θα γεννηθεί στον κόσμο το Φως, η Χαρά, η Αγάπη!

Ας ετοιμασθούμε κι εμείς, λοιπόν! Δεν έμεινε χρόνος, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλα έχουν χρωματιστεί με τα πιο λαμπερά χρώματα! Ας ετοιμάσουμε τις καρδιές μας, για να γεμίσουν με τα χρώματα της χαράς των Χριστουγέννων, να γίνουν πολύχρωμες και όμορφες, για να τις προσφέρουμε δώρο στον νεογέννητο Χριστό!

Καλά Χριστούγεννα!
Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος
Καθηγούμενος Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια: