e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Στην Αφρική επιστρέφει για ταφή ο μακαριστός Επίσκοπος Κισούμου και Δυτικής Κένυας Αθανάσιος


Τελικώς, ο προ μηνός εκδημήσας προς Κύριον Επίσκοπος Κισούμου και Δυτικής Κένυας Αθανάσιος, δεν θα ταφεί στην Αμερική, όπου απεβίωσε, αλλά θα μεταφερθεί στην πατρίδα του, ούτως ώστε να ταφεί στην αφρικανική γης "εξ ής ελήφθη"

Η σορός του λαοφιλούς αοιδίμου Επισκόπου Αθανασίου φθάνει από τη Βοστόνη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Jomo Kenyatta της κενυατικής πρωτεύουσας Nairobi, σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2019, στο δε Αεροδρόμιο της πόλης Κισούμου αύριο, 28.1.2019. Από εκεί θα μεταφερθεί στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου για λαϊκό προσκύνημα και επιμνημόσυνες Ακολουθίες, έως την ταφή, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 30.1.2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: