e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή, 15.12.2019, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής ΙΑ΄ Λουκά, των Αγίων Προπατόρων, εορτή του αγίου ιερομάρτυρος Ελευθερίου, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου για την αναστάσιμη Ευχαριστιακή Σύναξη. 
     Ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας ομίλησε σχετικά με την ανάγκη αποδοχής της θείας πρόσκλησης για τη συμμετοχή μας στο Μεγάλο Δείπνο της ουράνιας Βασιλείας, ενώ έψαλαν, κατά το ζακύνθιο μουσικό ύφος, οι κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας, Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης και Σπυρίδων Σαρατσένος. 
     Τέλος έγινε το 40νθήμερο Μνημόσυνο του βιοπαλαιστή 59χρονου Βορειοηπειρώτη και μόνιμου κάτοικου του Ενορίας μας, αείμνηστου Κωνσταντίνου Κάρου, ο οποίος, στις 9.11.2019, σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα. Πλήθος κόσμου προσήλθε να συλλυπηθεί τη βαρυπενθούσα οικογένειά του.







































Δεν υπάρχουν σχόλια: