e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Υποχρεωτικές πλέον οι μάσκες στους Ναούς


Νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του λοιμού εκ του Covid-19 ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την αυξητική στάση των ημερήσιων κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Με σκοπό να ανασχεθεί η διασπορά του Covid-19 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι από αύριο 1/8 έως τις 15/8 καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας (εκτός χώρων εστίασης και ιατρικών εξαιρέσεων για άτομα π.χ. με αναπνευστικά προβλήματα, παιδιά κάτω των 3 ετών).
Κατά συνέπειαν, καλούμε όλους όσους προτίθενται να εκκλησιασθούν στην Ενορίας μας από την ερχόμενη Κυριακή, να φέρουν μαζί τους και να φορούν μάσκα, η οποία θα αφαιρείται για λίγο μόνον, από εκείνους που θα κοινωνούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: