e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Η Κανονική Εκκλησία στην Ελλάδα θα κάνει Ανάσταση στις 9 μμ

Σχόλιο του π. ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Η Κανονική Εκκλησία στην Ελλάδα θα κάνει Ανάσταση στις 9 μμ, όπως αποφάσισαν οι Σύνοδοι και της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Εκκλησίας Κρήτης.

Οι λοιποί -οι ατακτούντες και διαφωνούντες- δεν θα κάνουν ποτέ Ανάσταση... Γιατί είναι τέκνα της οργής, της ανυπακοής, του ιδίου θελήματος, της ιδιορρυθμίας, της ανθρωπαρέσκειας, του εγωκεντρισμού, με μια λέξη: του διαβόλου. Αυτοί θα μείνουν στον Άδη της αυτοδικαίωσης και δεν θα γευθούν τη χαρά της Αναστάσεως. Είτε στις 12, είτε το πρωί της Κυριακής, είτε όποτε άλλοτε ιδιορρύθμως και αυθαιρέτως, εν παρακοή προς την Εκκλησία, αποφασίσουν να κάνουν δήθεν Ανάσταση...
Ας κάνουν λοιπόν το θέλημά τους και όχι την εντολή της Εκκλησίας. Ο Χριστός πάντως δεν θα είναι εκεί. Γιατί ο Χριστός είναι με την Εκκλησία. Ο Χριστός είναι η Εκκλησία.
Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: