e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Άγγελμα εορτής Αγίου Φανουρίου στην Παναγούλα Βανάτου (27.8.2021, 7-9 μμ]

Ανακοινώνεται προς τους ερωτώντες και ενδιαφερόμενους ότι -συν Θεώ- θα πραγματοποιήσουμε την εορτή του Αγίου Φανουρίου του νεοφανούς, ανήμερα της μνήμης του, δηλαδή την Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, με Εσπερινή Ευχαριστιακή Σύναξη στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, η οποία θα αρχίσει στις 7 το δειλινό και θα ολοκληρωθεί περί τις 9 το βράδυ

Η ρύθμιση αυτή γίνεται, επειδή αρκετοί που έχουν σφοδρή επιθυμία να εκκλησιασθούν, δεν δύνανται το πρωί, διότι εργάζονται. Οπότε, κατ' οικονομίαν, θα τιμηθεί ο λαοφίλητος Άγιος το εσπέρας της μνήμης Του. 

Σημειωτέον, ότι μια ευσεβής Οικογένεια της Ενορίας μας, μερίμνησε και δώρισε φέτος στον Ναό μας μια καλαίσθητη αγιογραφημένη Εικόνα του Αγίου Φανουρίου (δείτε φωτό ανωτέρω), η οποία θα βρίσκεται στο κέντρο του Ναού για προσκύνημα. Η ίδια Οικογένεια θα προσκομίσει και Αρτοκλασία

Εννοείται ότι, όποια ή όποιος εκ των Φίλων θελήσει να φέρει Φανουρόπιτες, μπορεί να το κάνει. Θα ευλογηθούν στο τέλος της λατρευτικής βραδιάς και θα διανεμηθούν στους πιστούς.

Όσοι φιλάγιοι, καλοδεχούμενοι!

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: